ნიგვზიანი ბაჟე
ინგრედიენტები:
●გატარებული ნიგოზი - 0.5 ჭიქა
● არაჟანი 10% - 0,5 ჭიქა
● კამა - პატარა კონა
● ზეთი - 2 ს/კ
● მარილი და პილპილი - გემოვნებით
● ანადუღარი წყალი - 2 ს/კ
მომზადების წესი:
დაჭერით წმინდად მწვანილი, დაუმატეთ ნიგოზი, ზეთი, ანადუღარი წყალი, არაჟანი და მწიკვი დაფქული შავი წიწაკა.
მოათავსეთ ყველა ინგრედიენტი ბლენდერის ჭიქაში, დაამაგრეთ ბლენდერზე და დააჭირეთ START/STOP ღილაკს, დააბლენდერეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე, დაუმატეთ მარილი გემოვნებით.
უხდება ხორცს, თევზს და რა თქმა უნდა, მჭადს.
გემრიელად მიირთვით!