ბერლინური სოუსი

ბერლინური სოუსი!

ადვილად მოსამზადებელი

10 წუთი

6-8 ადამიანი

ინგრედიენტები:

● სასურველი მწვანილი - კამა, ოხრახუში, პიტნა, რეჰანი და ა.შ

● ზეითუნის ზეთი - 3 ს.კ

● ლიმონი - 1/2

● არაჟანი - 300 გ

● მარილი და პილპილი გემოვნებით

● ნიორი - 1 კბილი

მომზადების წესი:

  1. ლიმონი გამოვწუროთ.

  2. მოათავსეთ ყველა ინგრედიენტი არაჟნის გარდა ბლენდერის ჭიქაში, ჭიქა დაამაგრეთ ბლენდერზე და დააჭირეთ START/STOP ღილაკს, დააბლენდერეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე, დაუმატეთ მარილი გემოვნებით.

  3. შევურიოთ არაჟანი და მიღებული სოუსი მაცივარში გავაციოთ.

    უხდება ღუმელში, ან გრილზე შემწვარ ხორცეულს, თევზს, ბოსტნეულს.

    გემრიელად მიირთვით!

Ninja CB350EU

Previous
Previous

გოგრის კრემსუპი

Next
Next

ნიგვზიანი ბაჟე