პიცის ცომი

პიცის ცომი!

ადვილად მოსამზადებელი

20 წუთი

6 ადამიანზე

ინგრედიენტები:

● 1 პაკეტი მშრალი საფუარი
● 1 ჩაის კოვზი გრანულირებული შაქარი
● 1 ჭიქა თბილი წყალი
● ½ ჭიქა ზეითუნის ზეთი
● 3 ჭიქა ფქვილი
● 1 ჩაის კოვზი მარილი

მომზადების წესი:

  1. დაუმაგრეთ ცომის საზელი დანები 1.8L-იან ბლენდერის ჭიქას, ჩაასხით შიგნით წყალი, ჩაყარეთ საფუარი და შაქარი, დაასვენეთ 5 წუთი.

  2. 5 წუთის შემდეგ დაუმატეთ ცომის დანარჩენი ინგრედიენტები. დაახურეთ თავსახური და აირჩიეთ კომბაინზე DOUGH რეჟიმი, დააწექით START/STOP-ს.

  3. ამოიღეთ ცომი და ხელით მოზილეთ 2 წუთის მანძილზე.

  4. მოათავსეთ ცომის გუნდა მსუბუქად დაზეთილ ჯამში. გადახურეთ სამზარეულოს ცელოფნით, ან სუფთა ნაჭრით და დაელოდეთ 45 წუთი ამოსვლამდე,  ან სანამ ცომი არ გაორმაგდება ზომაში.

  5. გაახურეთ ღუმელი 425° F- მდე (220 გრადუსი ცელსიუსით) და როდესაც ცომი ამოვა, მრგვლად გააბრტყელეთ სასურველ ზომაზე და მოათავსეთ დაზეთილ ცხაურზე.

  6. დაუმატეთ ცომს სასურველი პიცის ტოპინგები და გამოაცხვეთ 20-25 წუთის მანძილზე.


    გემრიელად მიირთვით!

Ninja BN800EU

Previous
Previous

ლაზანია ბულგარულ წიწაკაში

Next
Next

თაფლიანი ფანქეიქები