პესტოს სოუსი
ინგრედიენტები:
● კამა - 60 გ
● ზეთი - 80 გ
● გოგრის თესლი - 50გ (ან ნიგოზი)
● ნიორი - 2 კბილი
● 1/2 ლიმონის ცედრა
● 1/2 ლიმონის წვენი
● მარილი - 1/3 ჩაის კოვზი
● წითელი წიწაკა - ½ ჩაის კოვზი
● გახეხილი ყველი, მაგარი სახეობის - 15 გ
მომზადების წესი:
ყველა ინგრედიენტი მოათავსეთ Ninja-ს ბლენდერში და კარგად დააბლენდერეთ. ერთგვაროვან მასას რომ მიიღებთ, პესტოს სოუსიც მზად არის.
სოუსი გადაიტანეთ მინის ქილაში და შეინახეთ მაცივარში.
სოუსი იდეალურია თევზთან და სალათებში.
გემრიელად მიირთვით!